Marion

marionMijn naam is Marion Voskuil. Als afgestudeerd oefentherapeute (1987) heb ik ervaring opgedaan in diverse particuliere praktijken en werk ik inmiddels alweer sinds 2003 met veel plezier bij Origo Oefentherapeuten. Het boeit mij om u als cliënt inzicht te geven in de oorsprong van uw klachten en om handvatten aan te reiken om hier grip op te krijgen. Dit doe ik aan de hand van gerichte oefeningen op gebied van houding en beweging.

Geregistreerd Psychosomatisch OefentherapeutDe laatste jaren heb ik mij -via een post-HBO opleiding- gespecialiseerd in Psychosomatiek voor het behandelen van stress-gerelateerde klachten zoals hyperventilatie, angst- en paniekklachten, burn-out en overspanningsklachten. Binnen dit vakgebied heb ik mij in het bijzonder toegelegd op het behandelen van slaapstoornissen.

Daarnaast zijn we als praktijk sinds 2013 aangesloten bij het Chronisch Pijn Netwerk. Samen met de cliënt werken we aan een verbetering van de kwaliteit van leven bij chronische pijnklachten zoals artrose, reuma, fibromyalgie.
Naast individuele behandelingen, geef ik ook groepslessen in houding/beweging en ontspanning.