Wijziging tarief groepsles en yoga per 1 september 2020

groepsles buiten 480
Bij Origo Oefentherapeuten kijken we met een mix van plezier en zorg terug op het afgelopen jaar. Met plezier aan de de interactie met jullie, bewust bewegende groepslesleden, en met zorg aan de periode met corona-maatregelen. Ook in die periode, van maart tot 1 juli 2020, hebben we gelukkig in alternatieve vorm lessen kunnen aanbieden. Eerst alleen online via ons Youtube-kanaal, Skype-lessen en vanaf 1 juni op het veld bij ALO.

Sinds 1 juli kunnen jullie gelukkig weer als vanouds in onze eigen praktijk aan onze lessen meedoen met inachtneming van ons coronaprotocol. Bij lichte verkoudheidsklachten kunnen jullie de lessen vanuit huis via Skype blijven volgen. Verder hebben wij onder andere besloten in een nieuw ventilatiesysteem te investeren. Dit wordt eind augustus geïnstalleerd, zodat je je als klant met ingang van september nog veiliger kunt voelen.

Het is inmiddels ook alweer ruim een jaar geleden dat het tarief voor groepsles en yoga is gewijzigd. Per 1 september verhogen wij daarom het tarief naar €11,00 per les.

Wij hopen dat jullie net als wij uitzien naar weer een jaar samen lekker, bewust en met plezier bewegen.