Yoga bij Origo Oefentherapeuten

easyflow yogaDe yogalessen worden gegeven door Silly. Zij geeft easy flow yoga en stoelyoga.

Easy Flow is een mildere vorm van flow yoga waarbij kracht, souplesse en houding geoefend worden op het ritme van de adem. Daardoor ontstaat er een flow in de les die zorgt voor optimale concentratie, innerlijke balans en ontspanning. Een vrije ademstroom, een goede houding en een rustige geest zijn elementen waaraan wordt gewerkt.

Deze yogalessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden: je leert goed je grenzen te voelen en alle asana’s (houdingen/oefeningen) aan te passen aan jouw lichaam. De lessen zijn niet prestatiegericht en kunnen een goed vervolg zijn op een individueel behandeltraject na rug/bekken/nekklachten of spanningsklachten.

De stoelyogales is een zeer rustige, aandachtige yogales met veel ontspanning, ademhaling, meditatie en mindfulness in combinatie met rustige bewegingen op de stoel. Deze les is geschikt om weer te herstellen na een ziekteproces of een burn-out en voor mensen die slecht ter been zijn en behoefte hebben aan ontspanning en beweging binnen hun grenzen. Bel gerust voor informatie en advies.

Yoga (voor meer informatie klik >>hier<< ) Kosten
Maandag Easy Flow 17:00 - 18:15 uur De lessen kosten € 9,50 per uur. Er is een opzegtermijn van een maand. U kunt vrijblijvend een proefles volgen.
Woensdag Easy Flow 08:45 - 10:00 uur
Donderdag Stoelyoga 15:00 - 16:00 uur Benodigdheden
Donderdag Easy Flow 20:00 - 21:15 uur Makkelijke kleding meenemen.